De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Hulpveren achteras
Hulpveren achteras

Hulpveren achteras

322,50
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Verbeterd rijgedrag door veeraanpassing
 

Rijdt u continu met een zware belading? Dan kunt u kiezen voor onze hulpveren en zwaarveren. Deze verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd.

Hulp- en verzwaarveren zijn veersystemen die de bestaande vering ondersteunen of verzwaren om zo het veerprobleem op te lossen. De hulp- en verzwaarveren worden bij bestaande bladvering/schroefvering gemonteerd of vervangen de originele schroefvering. 

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet regelbaar.

Vervangveer

Zoals de naam al aangeeft, wordt de originele schroefveer bij het monteren van een vervangveer vervangen, namelijk door een verzwaarveer.

Schroefveer

De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

Voordelen VB-CoilSpring:

  • Minder doorhangen
  • Verbeterd comfort
  • Verhoogde stabiliteit
  • Sterkere vering
  • Minder zijwindgevoeligheid

 

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet te regelen.

De VB-CoilSpring Achteras is te verkrijgen in de volgende types:
- VB-CoilSpring Comfort
- VB-CoilSpring Heavy
- VB-CoilSpring Light

De VB-CoilSpring Achteras is geschikt voor de volgende type chassis:
- X-250/X-290 Fiat chassis
- X-250/X-290 Al-Ko Enkelasser
- X-250/X-290 Al-Ko Dubbelasser 


Vanaf prijzen, inclusief montage.