De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

1927053
165,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

AL-KO introduceert na jarenlange ontwikkeling het sensorsysteem in het caravanchassis. Hoofdbestanddeel van het nieuwe open systeem is de nieuwe AL-KO 2Link Box met Bluetooth technologie, die bij de dissel van de caravan wordt gemonteerd. Samen met de 2Link smartphone app is het caravanchassis hiermee klaar voor de toekomst. Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

2LINK systeem: In het 2LINK startpakket bevinden zich de 2LINK box en de 2LINK smartphone app. De indicatiefunctie van de ATC-status is gratis inbegrepen in het startpakket. De 2LINK box kan worden ingebouwd bij erkende AL-KO werkplaatsen. Eenvoudige ingebruikname via de 2LINK app. Vanaf januari 2017 is de 2LINK waterpasfunctie verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs (in-app aankoop). Hiermee is het handmatig waterpas zetten van de caravan een fluitje van een cent. Verdere veiligheids- en comfortfuncties volgen.

2LINK box: Bluetooth LE (bereik ca. 10 meter) * Waterdicht conform IP 65 * Kan op elke caravan worden ingebouwd* 2 jaar garantie * Compact en zeer licht * 12 V voedingsaansluiting * Ideale aanvulling op de AL-KO Trailer Control - ATC

2LINK app: De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store (vanaf 08/16) en de Google Play Store (vanaf 17/01). Met de app heeft u de gebruikershandleidingen altijd bij de hand. Geeft de kortste weg aan naar het dichtstbijzijnde servicestation. Beschikbaar in meerdere talen. Beveiligde verbinding tussen 2LINK box en smartphone via persoonlijke pincode. Indicatie ATC-status voor het trekvoertuig gratis inbegrepen. Voorzien van waterpasfunctie.


Specificaties

Art. nr.: 1927053

Artikelnaam: AL-KO 2Link Box

Prijseenheid: Stuks

VE: Stuks

VE Aantal: 1

EAN: 4251302401095

Artikelnummer producent: 1731216

Merk: AL-KO