De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Bearlock sloten inclusief montage

Bearlock sloten inclusief montage

625,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Bearlock Sloten

 

Helaas vormen campers steeds vaker een zeer dankbare prooi voor dieven, mede vanwege de relatief hoge waarde. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in buitenland rijdende (Nederlandse) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar... vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.
Campers zijn nogal moeilijk afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronische voorziening in de (moderne) camper werkt steeds vaker (vervelende) storingen in de hand. Tevens is het zo dat in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het in/uitschakelen van de protectiesystemen overeenkomt met die van overheidsdienst(en). Met alle ongemakken! In-/uitschakelen is dan niet mogelijk!

Bearlock gebruiksvriendelijkheid

Juist door de grote gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel & handig) is Bearlock consequent, dus effectief, in uw kampeerauto te gebruiken.
Dit zonder enige “bemoeienis” met welk ander systeem dan ook; puur mechanisch, op zichzelf staand en betrouwbaar.

Bearlock verzekering

Verscheidene grote verzekeraars prefereren Bearlock dan ook i.p.v. de gebruikelijke systemen. In vele gevallen wordt Bearlock zelf verplicht gesteld. De eigenaren van reeds met Bearlock uitgeruste campers zijn –zonder uitzondering-  zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper (en zorgen-en onderhoudvrij!) is dan de andere systemen. Niet alleen vanwege advies en/of verplichting door de verzekeraar, maar primair voor zichzelf besluiten vele bezitters van campers tot aanschaf en inbouw van Bearlock! De schade die u oploopt bij diefstal van uw campers is nooit te dekken door welke optimale polis dan ook. Uit ervaring weten wij dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische uitwerking heeft. 
Met Bearlock blijft de camper op zijn plek en dat is wel zo plezierig..

Bearlock modellen
 

Bearlock fabriceert voor vrijwel alle voorkomende campers een passend slot. Niet alleen voor de meest recente modellen, zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen.  Ook voor VW T3 , MB “Düsseldorfer” (508/609) etc. kunnen we een Bearlock leveren.
Naast deze modellen zijn we de nog zeer populaire Ducato F/ C 25/ J 5, met stuurversnelling (tot ’94) zeker niet vergeten. Voor de meeste moderne campers is een BearLock “Gentlelock” leverbaar, met ingebouwde pin. Echter, niet altijd maakt de (auto-)techniek dit mogelijk. In alle gevallen zal BearLock kiezen voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan veiligheid en effectiviteit.

Specificaties:
 

- Zeer effectieve blokkering van versnellingsbak- of stuuras
- Betreft een mechanisch slot en staat dus niet in verbinding met de elektronica van de auto
- Wordt permanent en onverbrekelijk in auto gemonteerd
- Pogingen tot sabotage of ontmanteling hebben geen zin
- Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij
- Standaard voorzien van 3 sleutels en een persoonlijke ID Card
- Reeds verplicht gesteld en aangeraden door verzekeringsmaatschappijen
- SCM en TUV goedgekeurd product
- Ruim 1.5 miljoen tevreden gebruikers
- Standaard geleverd met Registratie “bewijs van inbouw”
- Meerprijs SCM Certificaat € 25.00 (261)
Fiat/Peugeot:
- Handmatig zonder start/stop. (206)
- Handmatig met start/stop. (336)
- Automaat. (260)

Ford:
- Handmatig. (263)
- Automaat. (264)

Renault:
- Handmatig (257)
- Automaat. (258)


Handmatig met Start/Stop uitvoering kosten incl. Montage € 625.00

Handmatig zonder Start/Stop uitvoering kosten incl. Montage € 625.00

Automaat uitvoering kosten incl. Montage € 675.00