De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Dometic Heki 2 incl. nieuwe ruimte in het dak inclusief montage
Dometic Heki 2 incl. nieuwe ruimte in het dak inclusief montage

Dometic Heki 2 incl. nieuwe ruimte in het dak inclusief montage

0401057
939,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Het Heki 2 dakluik van Dometic is speciaal ontwikkeld voor caravans en biedt volop licht en frisse lucht. Dit Dometic dakluik is geschikt voor een gatmaat van 96 x 65,5 centimeter, bij een dakdikte tussen 55 en 60 millimeter.
 

Fabrieksuitvoering zonder verpakking en handleiding
 

Dit Heki 2 dakluik wordt geleverd zonder verpakking, inbouwhandleiding en mal, waardoor deze extra voordelig geprijsd is. Een ideaal dakluik als u ervaring heeft met het plaatsen van dakluiken of als u een kapot Heki 2 dakluik wil vervangen.
 

Groot kunststof dakluik voor caravans
 

De Heki 2 is een groot kantelbaar dakluik met een gewicht van slechts 11 kilogram. Door gebruik te maken van Luran-S, een hoogwaardig en zeer weerbestendig spuitgegoten kunststof, is het luik zo licht mogelijk. Het frame is crèmewit van kleur (RAL 9001), de kap van dubbel acrylglas is grijs getint.
 

Op 3 standen te openen
 

Het Heki 2 dakluik heeft een grote opening waardoor er een enorme hoeveelheid licht naar binnen valt. Het dakluik biedt permanente ventilatie en is in drie standen te openen:

- Slechtweerstand van 12 millimeter, de wind kan het luik niet optillen en er kan geen regen binnendringen;
- Middelste ventilatiestand van 150 millimeter, door de bedieningsbeugel stevig vast te zetten;
- Volledig geopend op 55°, door gasdrukveren wordt de koepel opengehouden.


Dakluik met met verduistering en insectenhor


Dit dakluik is erg gemakkelijk om te bedienen. Met een metalen uitzetbeugel, in combinatie met pneumatische gasdrukveren wordt het luik opengeduwd. De geïntegreerde verduistering- en horgordijnen zijn zowel apart van elkaar als tegelijkertijd te gebruiken.


Het Heki 2 dakluik monteren

Voor het verlijmen, afdichten en monteren van dit dakluik adviseren wij de Dekalin Dekaseal 1512 kit of de Sika Sikalastomer 710 butylkit. Monteer het dakluik met de scharnieren in de rijrichting. Sluit het dakluik altijd voordat u gaat rijden.


Maximale snelheid

Wanneer u dit dakluik geplaatst heeft dient u rekening te houden met de toegestane maximum snelheid van 100 kilometer per uur. Monteer een spoiler voor het dakluik bij snelheden boven 80 kilometer per uur. 

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (623)