De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Truma Duocontrol CS inclusief montage
Truma Duocontrol CS inclusief montage

Truma Duocontrol CS inclusief montage

451621-01/451611-01
545,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Deze Truma DuoControl CS verticaal of horizontaal is de nieuwe generatie gasdrukregelaar waar je 2 gasflessen in je camper of caravan op kunt aansluiten.

Je kent het vast wel, je zit savonds lekker in je caravan of camper en opeens gaat de kachel uit omdat de gasfles leeg is. Moet je door de kou naar de disselbak om de gasfles te wisselen. Wat is er dan fijner als dit niet meer hoeft? De Truma DuoControl CS schakelt automatisch om naar de volle gasfles wanneer de gebruikte fles leeg is. Je hoeft dus nooit meer door de kou en regen naar de disselbak om je gasfles te wisselen!


De Truma DuoControl CS is voorzien van een geïntegreerde crashsensor, deze maakt het veilig om ook je caravan of camper te kunnen verwarmen tijdens het rijden. De crashsensor voorkomt bijvoorbeeld dat er na een ongeval gas ontsnapt!

De DuoControl CS is uitgevoerd met een niveaudisplay aan de voorzijde van de gasdrukregelaar. Hierop is heel eenvoudig af te lezen welke gasfles er in gebruik is en welke gasfles je dus kunt vervangen. Deze gasregelaar is in heel Europa toegestaan. Truma adviseert bij het gebruik van een Duo Control altijd een gasfilter.


Montagecode. (H748),(V653)