De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Thule Lift V16 elektrisch inclusief montage

Thule Lift V16 elektrisch inclusief montage

0905034
1.389,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Thule Lift V16 elektrische fietsendrager
De Lift V16 elektrische fietsendrager van Thule dient ter bevestiging tegen de achterwand van uw caravan of camper. De drager bevat een 12 volt motor waarmee heel eenvoudig de basis omhoog en weer omlaag gedaan kan worden. Op die manier kunnen uw fietsen moeiteloos op de drager geplaatst worden.

Groot draagvermogen
De Thule Lift V16 heeft een maximaal laadgewicht van circa 50 kg. Dit betekent dat de fietsendrager ruimte biedt voor maar liefst drie fietsen. De instelbare wielhouders zorgen ervoor dat praktisch alle fietsen geschikt zijn voor de drager, zowel mountainbikes, elektrische fietsen als kinderfietsjes.

Veilig in gebruik
De 12 volt motor die de Lift V16 hoger en lager kan zetten, draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van deze fietsendrager. Het zorgt er namelijk voor dat iedereen moeiteloos een fiets kan vervoeren. Met de geïntegreerde veiligheidsriemen staat uw tweewieler altijd stabiel en stevig. Daarbij zijn de afstandshouders vergrendelbaar, zodat uw fiets veilig op slot staat.

Als er meer werk uit voortkomt met de montage van de fietsendrager, bijv. delen demonteren aan de binnenzijde, of geen vulling in de wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (437)