De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Thule Excellent inclusief montage
Thule Excellent inclusief montage

Thule Excellent inclusief montage

0905002
549,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Met deze strak en modern vormgegeven Thule Omni-bike Excellent fietsdrager neemt u veilig en stabiel uw fietsen overal mee naar toe. Deze drager is ideaal voor alle grotere campers of caravans dankzij de verstelbare hoogte vanaf 80 tot 150 cm. Hoe makkelijk het Thule Excellent systeem werkt, laat bovenstaande instructievideo zien.

3 punts bevestiging. Geschikt voor 2 uit te breiden tot 4 fietsen. Zeer geschikt voor max2 electrische fietsen. Montage afstand 80-150cm. Bevestigings afstand 60cm. Eigen gewicht 9,0kg. Max. gewicht 60,0kg. Incl. bike holders.

Ideaal voor de e-bike
De Omni-bike Excellent is het ideale fietsenrek voor de zwaardere fietsen. Met een draagkracht van 60 kg en het ovale en robuuste frame transporteert u moeiteloos mountainbikes en/of elektrische fietsen.
 

Gebuiksgemak
De afstand tussen de fietswielen is per rail aanpasbaar dankzij de verschuifbare wielklemmen. Til de fiets in de rails, haal de gesp door de spaken en zet deze eenvoudig vast met de ratelsluiting.
 

Stevig en betrouwbaar
De afstand tussen de rails en fietsen is eenvoudig met de hand aan te passen. Indien de gewenste afstand is ingesteld, sluit u deze met een sleutel. Hierdoor zijn de fietsen en de rails vergrendeld en klaar voor veilig transport.
 

Wilt u meer dan twee fietsen meenemen dan zijn er optionele rails verkrijgbaar voor respectievelijk drie of vier fietsen.

Als er meer werk uit voortkomt met de montage van de fietsendrager, bijv. delen demonteren aan de binnenzijde, of geen vulling in de wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (919)