De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Thule Elite G2 inclusief montage
Thule Elite G2 inclusief montage

Thule Elite G2 inclusief montage

0905101
455,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Productinformatie
De Omni-bike Elite G2 van Thule is een fietsendrager met veel gebruiksgemak en -opties. Zo zijn de rails waar de fietsen in staan, makkelijk verschuifbaar van links naar rechts. Daarmee bepaalt u probleemloos de beste positie voor uw fiets.
 

Tijdens transport staan de fietsen veilig en stabiel dankzij de ovale goten en de verschuifbare fietsklemmen die u handmatig vastzet en voorzien zijn van pompgespen waarmee u de wielen stevig vergrendelt.
 

Standaard biedt de Omni-bike Elite G2 plaats aan twee fietsen. De drager is met los verkrijgbare sets eenvoudig uit te breiden naar drie of vier fietsen.
 

Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen.

Als er meer werk uit voortkomt met de montage van de fietsendrager, bijv. delen demonteren aan de binnenzijde, of geen vulling in de wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (546)

 

Merk: Omni-bike Elite G2 fietsendrager
Naam: Thule
Draagvermogen: Per rail max. 30 kg.
Totaal laadgewicht max.: 60 kg
Montagehoogte: Verstelbaar tussen 80 - 150 cm
Tip: Uit te breiden van 2 naar 4 fietsen.
Plaats de zwaarste fiets aan binnenzijde van het rek.
Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen