De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Prostor E-Bike Lift elektrisch inclusief montage
Prostor E-Bike Lift elektrisch inclusief montage

Prostor E-Bike Lift elektrisch inclusief montage

9940645 mov
1.739,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Hoog optillen van E-bikes is niet meer nodig.
 

Wie regelmatig op reis gaat met camper of caravan zal erkennen dat het meenemen van E-bikes niet altijd even gemakkelijk is. Het standaard meegeleverde fietsenrek is doorgaans niet berekend op het gewicht van E-bikes en is daarnaast vaak (te) hoog gemonteerd. Prostor heeft een unieke fietsendrager ontwikkeld die het eenvoudig meenemen van E-bikes mogelijk maakt: de elektrische E-bike lift.
 

Het hoog optillen van fietsen behoort hiermee tot het verleden. Het draagplatform van de lift zakt tot aan de grond. U rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de dragers – welke zijn voorzien van bevestigingsmateriaal - en met één druk op de knop 'tilt' u ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat u het platform elektrisch zakken en kunt u direct op pad om de omgeving te verkennen.
 

De geluidsarme 12 Volt geïntegreerde motor tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram; dit zijn vier reguliere fietsen óf twee E-bikes.
 

Wanneer u de drager niet gebruikt, kunt u het draagplatform opklappen. In ruststand neemt het gehele systeem zo'n 40 centimer in, uitgeklapt is dat 75 centimeter. De E-bike lift is voorzien van een noodhandbediening; u kunt dus te allen tijde bij uw fietsen. Het gepatenteerde draagsysteem is op de achterwand van uw camper of caravan gemonteerd met een maximaal bevestigingspunt variërend tussen de 1,98 meter en 2,36 meter.
 

Als er meer werk uit voortkomt met de montage van de fietsendrager, bijv. delen demonteren aan de binnenzijde, of geen vulling in de wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (912)

Geïntegreerde 12V motor met noodhandbediening.
Maximale draaggewicht van 60 kg
twee elektrische fietsen
Geannodiseerd aluminium