De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Travel-Star opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst inclusief montage
Travel-Star opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst inclusief montage

Travel-Star opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst inclusief montage

25600
1.545,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

De Travel-Star is een geheel vernieuwd concept van de fietsendrager. Deze drager is dankzij de sleufgaten zeer eenvoudig te monteren doordat de breedte van de drager zelf traploos in te stellen is op de breedte van het chassis. Dit geldt evenzo voor de verlichtingsbalk waardoor er niet langer gaten geboord hoeven te worden. Daarnaast zijn de fietsgoten zeer eenvoudig te verstellen doordat eenzelfde systeem met sleufgaten aanwezig is op de draagarmen. Verder is de drager zeer eenvoudig en licht op te klappen door de zelfkantelende-lichtlijst. Deze beweegt altijd mee met het op- en neerklappen van de fietsendrager. 
 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Travel-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. Optioneel is de drager uit te breiden met een set voor het vervoeren van drie reguliere fietsen.
 

Nagenoeg de gehele drager is vervaardigd van geanodiseerd aluminium. De draagarmen en kantelmechanismes zijn afgewerkt met gepoedercoat staal. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 175 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.
 

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. in de uitvoeringen Basic en Premium. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen. 

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (276)

Afmetingen
Breedte 175 cm 
Diepte opgeklapt 30 cm 
Diepte uitgeklapt 70 cm 

Gewicht
Draagvermogen 75 kg 
Eigen gewicht <25 kg 

Kentekenplaat bijbestellen (WIT): €14.50 (495)
Op een AL-KO chassis gemonteerd: €1545 (276)
Voor Adria Campers is er een speciaal chassisversterkingsset te krijgen tegen een meerprijs: €325 (292)

Voor andere merken moeten er eerst foto's komen van de chassis om een prijs te kunnen maken.
Bij een chassisversteviging zijn de kosten €495 (293)
Bij een chassisverlening is het advies een torsie en diagonaalset te gebruiken, dit kost €200 (294)