De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) inclusief montage
Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) inclusief montage

Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) inclusief montage

25301
1.500,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Revo-Star Fietsendrager

De Revo-Star is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van op het chassis gemonteerde fietsendragers van Memo. Het is een directe afgeleide van de bekende M-Star Opklapbare Fietsendrager. 
 

Deze nieuwe fietsendrager heeft alle eigenschappen van de M-Star fietsendrager, maar is daarnaast standaard voorzien van LED verlichting in de lichtlijst en is gegalvaniseerd om eventuele corrosie tegen te gaan. De Revo-Star is in de basis speciaal ontwikkeld voor de Adria campers, maar kan zonder aanpassingen ook gemonteerd worden op andere merken campers. Met de optionele, nieuw ontwikkelde Adria versterkingset is de Revo-Star direct te monteren op de Adria Coral en Matrix modellen vanaf 2006.
 

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 
 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Revo-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk met LED verlichting, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. 
 

De maximale belasting bedraagt 75 kg. De basis van de drager is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. Het overige gedeelte is afgewerkt met geanodiseerde aluminium delen. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 160 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.

De prijzen zijn berekend inclusief montage en canbusaansluiting op ALKO chassis. (274)

Afmetingen
Breedte 160 cm 
Diepte opgeklapt 30 cm 
Diepte uitgeklapt 70 cm 

Gewicht
Draagvermogen 75 kg 
Eigen gewicht <25 kg
De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. in de uitvoeringen Basic en Premium. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen verkrijgbaar.

Kentekenplaat bijbestellen (WIT): €14.50 (495)
Speciaal chassisversterkingsset voor een meerprijs van €325.00 (292)

Voor andere merken campers waar een chassisversteviging/verlenging onder moet, zullen we eerst foto's moeten hebben van de onderzijde/chassis om een prijs te kunnen maken. Deze prijs is inclusief montage.
Bij een chassisversteviging moet u ongeveer rekenen op €495.00, deze prijs is inclusief montage. (293)
Bij een chassisverlenging is het advies om een torsie en diagonaalset te gebruiken. De prijs is €200.00, inclusief montage. (294)