De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Oyster Vision V 85cm Skew inclusief montage
Oyster Vision V 85cm Skew inclusief montage

Oyster Vision V 85cm Skew inclusief montage

1.004.4102
2.835,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Oyster staat voor top-kwaliteit. Elke nieuwe ontwikkeling is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Zo óók in de nieuwe Oyster V serie!
 

De hoogte in ingeklapte toestand is maar zo'n 17 cm (ook bij de TWIN-variant en met SKEW)!
Dat komt door de slimme constructie: de gebogen vorm van de feed-arm is heel ruimtebesparend
bij het opbergen. Zonder dakcontact en vrijwel geruisloos.
 

 • Gewicht van de buitenunit: circa 11 kg
 • Diameter van de schotel: 85 cm


Het „brein" van de Oyster® is de besturingsunit, de FeatureBox. Deze maakt berekeningen en heeft
een regelende functie. Bij de Vision-variant communiceert u met de FeatureBox via de bedieningsunit,
bij de Premium-variant gebruikt u daarvoor uw tv-afstandsbediening. Dankzij de mobiele app
kunt u de FeatureBox ook aansturen met uw smartphone. U beschikt over de  belangrijkste bedieningsfuncties en kunt bijvoorbeeld de antenne ook van buiten aan- of uitschakelen,
van satelliet veranderen of de systeeminstellingen laten weergeven. De FeatureBox kan dus meer en is toch slanker geworden.

Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren onze technici bliksemsnel, maar moet dan wel nog worden geüpload op uw satelliet antenne. Uw Oyster® ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick). Dat is geen leuk speeltje maar uiterst functioneel!

De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem ingevoerd. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster® , die behalve de update-functie nog een hele reeks handige opties biedt. We informeren u bijvoorbeeld direct als we een verandering van satelliet-karakteristieken vaststellen. U weet dan de oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen. Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster® -besturing. Als er een technisch defect optreedt, kan dit meestal met de Oyster® app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen dan worden verzonden aan de klantendienst.

Eén kabel is één kabel
Wanneer we praten over een „1-kabel-oplossing", bedoelen we dat ook. Een extra stroomkabel is niet nodig. We gebruiken een speciale coaxiale kabel voor de besturing, de stroomvoorziening en de signaaloverdracht van de buitenunit. De montage is dus maar een „minimaal-invasieve operatie“.
Eén klein gaatje is voldoende. Natuurlijk komt er in de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.

Voor ontvangst in zuid Spanje/Portugal is een skew versie een vereiste!

De SKEW (uitgesproken Skjoe) is een kleine elektromotor, die de LNB automatisch bijstelt en zo de reikwijdte van uw Oyster® merkbaar verhoogt. Deze optionele functie is handig als u vaak in de zuidwestelijke en zuidoostelijke delen van Europa onderweg bent. Dan loont een SKEW zeker. Terwijl anderen op het dak van hun camper moeten klimmen, doet de SKEW dit werk automatisch. De SKEW is geïntegreerd in de feed-arm en dus beschermd tegen weersinvloeden en beschadigingen.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (771)

 • opbouwhoogte 17 cm
 • Alleen leverbaar in 85 cm
 • gewicht oyster V: 11kg
 • GPS besturing=3D Kompas-Hellingsensor
 • Schotel/paneel klapt in bij starten voertuig.
 • Zeer snelle uitrichting
 • 12/24 Volt
 • Hoogwaardige afwerking-magnesium arm
 • Eenvoudige bediening
 • 3 jaar garantie en deskundige service

 

Oyster V Vision = receiver onafhankelijk, kan elke willekeurige receiver op aangesloten worden