De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Oyster Vision lll 65 cm automatische schotel inclusief montage
Oyster Vision lll 65 cm automatische schotel inclusief montage

Oyster Vision lll 65 cm automatische schotel inclusief montage

1.004.5001
2.095,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Volautomatische satellietsystemen - digitaal + receiver onafhankelijk

Wie ook veraf van de bewoonde wereld op de hoogte wil blijven van de laatste gebeurtenissen in de hele wereld of zijn favoriete film niet wil missen, heeft een flexibele antenne nodig die perfect op de eigen behoeften is afgestemd. De verschillende volautomatische satellietsystemen van de “Vision”-serie zijn digitaal en bieden u door de intelligente besturing de onafhankelijkheid, uw eigen receiver te kunnen gebruiken. Naar wens gebruikt u een digitale receiver met grote reikwijdte of ook een “High Definition”-receiver voor de ontvangst van de satelliet. Ook in het tv-toestel geïntegreerde sat-receivers (DVB-S / DVB-S2) kunnen gebruikt worden.
 

De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de oyster 65 en 85 ontvangst bieden.De Nederlandse programma's waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, BVN en Veronica worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet in HD.
Gebied geel: Ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet
Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet

 

Ontvangstgebied 65 vision Ontvangstgebied 85 vision

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (951)
Kenmerken van alle systemen:
- Volautomatische uitrichting
- Onafhankelijk van de receiver met besturing en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
- Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
- Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
- Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
- LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
- Constructie bestendig tegen weer en wind
- Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
- Made in Germany
- ISO 9001 gecertificeerd
- 3 jaar garantie en betrouwbare service

- opbouwhoogte 22 cm
- gewicht oyster 65/85: 14 kg
- Schotel klapt in bij starten voertuig
- Automatisch uitrichten 30-60 sec.
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking
- Eenvoudige bediening
- 3 jaar garantie
De besturing, de volautomatische centrale binnenin het voertuig, houdt de gehele elektronica van de satellietinstallatie in en kan door de platte constructie onzichtbaar in de kast worden opgeborgen. Toegankelijk is alleen het gemakkelijk hanteerbare bedieningselement dat maar enkele, gebruiksvriendelijke knoppen heeft. Afmetingen: B × H × D = 14,0 × 7,1 × 3,5 cm. Met één druk op de knop gaat de antenne naar de laatste ontvangstpositie (LEM). Als op deze positie geen beeld wordt ontvangen, start onmiddelijk het volautomatische zoeken. Het verlichte display informeert u daarbij over alle functies.

SKEW (Serie bij Oyster® Internet. Voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar)
Voor een best mogelijke ontvangst in de randgebieden van de zuid-westelijke en de zuidoostelijke vakantieregio's is het zinvol om de LNB naar de overeenkomstige windstreek toe te draaien. Daarmee wordt de door de kromming van de aarde ontstane polarisatiehoekfout gecompenseerd. Met de SKEW-uitrusting geniet u van een comfortabele optimalisatie van de reikwijdte met volautomatische SKEW-instelling (LNB-verstelling). De Oyster® -installatie herkent automatisch naar welke windstreek de LNB moet worden gedraaid en corrigeert deze instelling zelfstandig d.m.v. een speciale motor.

TWIN-LNB (niet voor Oyster® Internet leverbaar)
Comfortabele uitrusting voor meerdere deelnemers met 2 sat-aansluitingen voor een tweede receiver (analoog of digitaal) bijv. in de slaapkamer. De TWIN-LNB maakt een volledig onafhankelijke programmakeuze aan de Oyster® - receiver en aan de aanvullende receiver mogelijk (tweede receiver: niet in de standaard TWIN-levering inbegrepen).

TWIN-LNB SKEW (voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar / niet voor Oyster® Internet)
De combinatie van een TWIN-LNB met skew geeft u maximale mogelijkheden. De skew functie zorgt voor optimale ontvangst in de randgebieden ten zuidoosten en zuidwesten van Europa. In deze regio's is het noodzakelijk (door de kromming van de aarde) om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien. Dit gebeurt nu automatisch. Bij de Twin uitvoering kan nog een willekeurige tweede digitale satellietontvanger aangesloten worden zodat men op twee plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken. Deze tweede ontvanger wordt niet standaard bijgeleverd.