De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Oyster Vision III Skew Twin 65/85 cm inclusief montage
Oyster Vision III Skew Twin 65/85 cm inclusief montage

Oyster Vision III Skew Twin 65/85 cm inclusief montage

1.004.5010
2.495,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

De Oyster Vision 3 met automatische skew biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent. Het speciale van de Oyster Vision 3 Twin Skew is dat de LNB op de schotel beschikt over twee uitgangen. Dit betekend dat er twee ontvangers of televisies met ingebouwde ontvanger direcht aangesloten kunnen worden op de schotel. Dit vergemakelijkt het plaatsen van meerdere tv's in uw caravan, camper, boot of vrachtwagen.
 

De Oyster Vision skew is te combineren met een satellietontvanger (of televisie met ingebouwde satellietontvanger) naar keuze. Voor centraal-en west europa volstaat de 65 cm uitvoering.
 In de rest van Europa en Noord Afrika biedt de 85 cm model uitkomst. (zie footprint afbeelding)
 

Rood = 65 cm Oyster Vision 3 skew
Zwart = 85 cm Oyster Vision 3 Skew
 

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangesloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit!
 

Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie! Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hier automatisch naar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet!
 

Tevens is de Oyster Vision 3 Skew voorzien van een automatische SKEW regeling. Dit betekent een ongestoorde ontvangst in het (zuid)westen en (zuid) oosten van Europa. (Portugal-Griekenland)
 In deze regio's is het noodzakelijk om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien, dit draaien doet deze automaat automatisch Door de kromming van de aarde is in deze regio's het polarisatievlak van het satellietsignaal verdraait.
 

Volautomatische satellietsystemen - digitaal + receiver onafhankelijk

Wie ook veraf van de bewoonde wereld op de hoogte wil blijven van de laatste gebeurtenissen in de hele wereld of zijn favoriete film niet wil missen, heeft een flexibele antenne nodig die perfect op de eigen behoeften is afgestemd. De verschillende volautomatische satellietsystemen van de “Vision”-serie zijn digitaal en bieden u door de intelligente besturing de onafhankelijkheid, uw eigen receiver te kunnen gebruiken. Naar wens gebruikt u een digitale receiver met grote reikwijdte of ook een “High Definition”-receiver voor de ontvangst van de satelliet. Ook in het tv-toestel geïntegreerde sat-receivers (DVB-S / DVB-S2) kunnen gebruikt worden.

De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de oyster 65 en 85 ontvangst bieden.De Nederlandse programma's waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, BVN en Veronica worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet in HD.
Gebied geel: Ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet
Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet

 

Ontvangstgebied 65 vision Ontvangstgebied 85 vision

Grootte schotel 85 cm. Een televisie waar de satellietontvanger is ingebouwd is ideaal in combinatie met de schotel. Het voordeel van zo´n televisie is dat u geen losse ontvanger meer nodig heeft. Dit betekent tevens dat u maar een enkele afstandsbedieing heeft in plaats van twee. Daarnaast heeft u minder kabels nodig. De televisie heeft slecchts twee aansluitingen nodig: Coaxkabel vanaf de schotel en een stroomsnoer

Hoogte ingeklapt: 22 cm 
Incl. ontvanger: Nee 
Gewicht: 14 kg 
Plaatsing: Opbouw 
Automatische skew: Ja 

Skew Twin 65 cm monteren. (769)
Skew Twin 85 cm monteren. (770)
De prijzen zijn berekend inclusief montage.

Kenmerken van alle systemen:
- Volautomatische uitrichting
- Onafhankelijk van de receiver met besturing en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
- Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
- Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
- Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
- LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
- Constructie bestendig tegen weer en wind
- Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
- Made in Germany
- ISO 9001 gecertificeerd
- 3 jaar garantie en betrouwbare service

- opbouwhoogte 22 cm
- gewicht oyster 65/85: 14 kg
- Schotel klapt in bij starten voertuig
- Automatisch uitrichten 30-60 sec.
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking
- Eenvoudige bediening
- 3 jaar garantie
De besturing, de volautomatische centrale binnenin het voertuig, houdt de gehele elektronica van de satellietinstallatie in en kan door de platte constructie onzichtbaar in de kast worden opgeborgen. Toegankelijk is alleen het gemakkelijk hanteerbare bedieningselement dat maar enkele, gebruiksvriendelijke knoppen heeft. Afmetingen: B × H × D = 14,0 × 7,1 × 3,5 cm. Met één druk op de knop gaat de antenne naar de laatste ontvangstpositie (LEM). Als op deze positie geen beeld wordt ontvangen, start onmiddelijk het volautomatische zoeken. Het verlichte display informeert u daarbij over alle functies.
SKEW (Serie bij Oyster® Internet. Voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar)
Voor een best mogelijke ontvangst in de randgebieden van de zuid-westelijke en de zuidoostelijke vakantieregio's is het zinvol om de LNB naar de overeenkomstige windstreek toe te draaien. Daarmee wordt de door de kromming van de aarde ontstane polarisatiehoekfout gecompenseerd. Met de SKEW-uitrusting geniet u van een comfortabele optimalisatie van de reikwijdte met volautomatische SKEW-instelling (LNB-verstelling). De Oyster® -installatie herkent automatisch naar welke windstreek de LNB moet worden gedraaid en corrigeert deze instelling zelfstandig d.m.v. een speciale motor.

TWIN-LNB (niet voor Oyster® Internet leverbaar)
Comfortabele uitrusting voor meerdere deelnemers met 2 sat-aansluitingen voor een tweede receiver (analoog of digitaal) bijv. in de slaapkamer. De TWIN-LNB maakt een volledig onafhankelijke programmakeuze aan de Oyster® - receiver en aan de aanvullende receiver mogelijk (tweede receiver: niet in de standaard TWIN-levering inbegrepen).

TWIN-LNB SKEW (voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar / niet voor Oyster® Internet)
De combinatie van een TWIN-LNB met skew geeft u maximale mogelijkheden. De skew functie zorgt voor optimale ontvangst in de randgebieden ten zuidoosten en zuidwesten van Europa. In deze regio's is het noodzakelijk (door de kromming van de aarde) om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien. Dit gebeurt nu automatisch. Bij de Twin uitvoering kan nog een willekeurige tweede digitale satellietontvanger aangesloten worden zodat men op twee plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken. Deze tweede ontvanger wordt niet standaard bijgeleverd.