De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Oyster Cytrac DX Vision inclusief montage
Oyster Cytrac DX Vision inclusief montage

Oyster Cytrac DX Vision inclusief montage

2.325,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren!

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Cytrac DX® Vision by Oyster

Volautomatische satellietsystemen - digitaal + receiver onafhankelijk

De Nieuwe Cytrac DX® - Compact, Modern en met een Gigantisch ontvangstbereik
Sinds meer dan 20 jaar is Oyster gespecialiseerd in de ontwikkeling van sat-installaties. Nu presenteren zij met de Cyntrac DX
®: hun nieuwste meesterstuk dat speciaal voor de vereisten op het gebied van campers en caravans werd ontwikkeld. Het hart van de Cyntrac DX® is de innovatieve antennetechnologie die voor een gigantisch ontvangstbereik zorgt. Ze bestaat uit 1016 gekoppelde afzonderlijke antennes die raatvormig geordend zijn. Het resultaat is een duidelijke verbetering van het ontvangstbereik met enkele honderden kilometers ten opzichte van een even grote vlakke antenne. De Cyntrac DX® is maar 14 cm hoog, en past dankzij de compacte constructie op het dak van nagenoeg elk voertuig. De robuuste buiteneenheid van spuitgegoten aluminium draait alleen als ze geopend is, waardoor veel ruimte wordt bespaard. Door een speciale mechanische verstijving is de Cyntrac DX® bestand tegen harde windstoten, en hagel laat geen schade achter dankzij de oppervlakken van hoog weerbestendig PC-ASA-kunststof. Een hagel beschermkap is dus niet meer nodig. De Cyntrac DX® is eenvoudig en intuïtief te bedienen en richt zich geheel zelfstandig uit op de gewenste satelliet.


Nieuwste ontvangsttechnologie

Het hart van de Cytrac DX® bestaat uit 1016 gekoppelde afzonderlijke antennes die raatvormig geordend zijn. Een strikt gescheiden stroomgeleiding tussen beide polarisatievlakken reduceert elke mogelijke overspraak en zorgt voor en tot dusver onbekende signaalzuiverheid die vooral bij HD-programma’s positief te merken is. De accumulatie van signalen gebeurt met toepassing van de modernste rekenkundige methoden en levert zo een gigantisch ontvangstbereik op.

De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de Cyntrac DX® ontvangst biedt. De Nederlandse programma's waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, BVN en Veronica worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet in HD.
Gebied geel: Ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet
Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet

 

Ontvangstgebied Cyntrac DX® Vision

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (508)
Kenmerken van alle systemen:
- Volautomatische uitrichting
- Onafhankelijk van de receiver met besturing en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
- Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
- Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
- Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
- LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
- Constructie bestendig tegen weer en wind
- Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
- Made in Germany
- ISO 9001 gecertificeerd
- 3 jaar garantie en betrouwbare service
 

- Een kleine compacte antenne voor de ru imtebesparende montage op het dak van het voertuig

- Volautomatische uitrichting en vinden van satelliet in 30 tot 60 seconden

- LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)

- Zelfstandig inklappen bij start van het voertuig

- Hoogwaardige afwerking van robuuste materialen

- Een stevige veilige constructie van PC-ASA-kunststof die ook bestand is tegen hagel

- Ingeklapte hoogte van 14 cm, Gewicht: 17 kg

De besturing, de volautomatische centrale binnenin het voertuig, houdt de gehele elektronica van de satellietinstallatie in en kan door de platte constructie onzichtbaar in de kast worden opgeborgen. Toegankelijk is alleen het gemakkelijk hanteerbare bedieningselement dat maar enkele, gebruiksvriendelijke knoppen heeft. Afmetingen: B × H × D = 14,0 × 7,1 × 3,5 cm. Met één druk op de knop gaat de antenne naar de laatste ontvangstpositie (LEM). Als op deze positie geen beeld wordt ontvangen, start onmiddelijk het volautomatische zoeken. Het verlichte display informeert u daarbij over alle functies.