De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Producten inclusief montage Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Travel Vision LED TV Fastscan 19 Inch inclusief montage

Travel Vision LED TV Fastscan 19 Inch inclusief montage

2055141
475,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

LET OP! WIJ KUNNEN DIT PRODUCT VANAF 1 JANUARI 2023 INBOUWEN.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Schitterende beeldkwaliteit op het hoogste niveau! De nieuwe generatie Travel Vision LED televisies is de hoogste klasse onder de mobiele televisietoestellen. De Travel Vision TV-modellen beschikken over een triple-HD-tuner (DVB-S2/DVB-T2/DVB-C) en hebben zodoende geen externe ontvanger nodig. Dankzij het compact formaat en de mogelijkheid om deze TV te gebruiken voor zowel satelliet, digitenne en kabel tv is de Travel Vision TV uitermate geschikt voor gebruik in de camper, caravan of schip. De Travel Vision televisies zijn voorzien van Fastscan kanalen download voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne en worden standaard geleverd met voorgeïnstalleerde Canal Digitaal zenderlijst.

De Travel Vision TV's zijn voorzien van: Triple tuner (DVB-S2/DVB-T2/DVB-C), Fastscan ondersteuning voor Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Joyne, CI slot voor gebruik met Canal Digitaal /TV Vlaanderen, Ziggo of KPN module met kaart, Sublieme beeldkwaliteit. Grote kijkhoek van 178° horizontaal en verticaal. Ingebouwde DVD speler. Werkt zowel op 12V als 230V. 48 cm beeldscherm, Fastscan CanalDigitaal/TVV, Geschikt voor: Satelliet/Digitenne/Kabel TV. Geintegreerde DVD speler. 2 jaar Garantie.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (391)